Ochucování jídel a přísady do kuchyně bez chemikálií. Přísad přírodního charakteru. Omáčky bez chemie, prášky bez chemie, zahušťovadla bez chemie.
Ume ocet 300 ml / podporuje trávení, přírodní ocet UME, Mitoku Fermentovaná šťáva ze švestiček UME, země Původu Japonsko.
Růžová Himálajská sůl je jedna z nejlepších verzí soli pro lidský organizmus. Pokud jí použijete "nevařenou" získáte z ní víc, než z tepelně upravené (v jídle). Sůl v jídle je vstřebatelnější, ale tuhle si dávám úmyslně částečně i na hotové..
Polévkové koření bez glutamátů které dráždí slinivku. Velmi povedená chuť bez barviv, glutamanů a konzervantů. Obsahuje fruktózu a ocet. Doporučuji minimálně 3 měsíce od zánětu. Skutečně povedená chuť polévkového koření. Český výrobek. NO GMO.
Kuzu bio 50g / sklo, podpora organismu, zdravé zahuštění. Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Složení : škrob z kořene kuzu BIO
Shoyou SAN - J přírodní fermentovaná sójová omáčka 220 BIO Vhodná jako dochucení při dietách. Nepoužívejte chemii při dietě slinivky. Složení pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl, PŠENICE BIO
Rýžové miso v bio kvalitě je zcela přírodní produkt - ochucovadlo, je vhodné při dietě slinivka, žlučník. Pokud ho rozmělníte ve studené vodě a přidáte ho do jídla po dovaření, skvěle ochutíte pokrm (maso, zeleninu, obiloviny,..) a stane se díky enzymům stravitelnější. Asiaté považují Miso a jeho chuť za tzv. "pramen chuti". Při fermentaci misa vzniká...
Sůl Kala namak 250g /trávení, minerály, černá sůl. Sůl plná minerálů, chutná trochu jako smažená vejce. Zajímavé dochucení.
Sójová omáčka přírodní 165ml / bez lepku, bez GMO Recepty na zeleninové směsi najdete na www.slinivar.cz
Javorový sirup 250 ml / 100% přírodní, bez aromat a barviv, bez chemie Lepší než rafinovaný cukr, nebo umělá sladidla. Stravitelnější.
Vanilkový extrakt 10ml / bez cukru, 300 kapek. Pokud chcete mít nejlepší mazanec, voňavou vánočku, nebo cukroví, používejte vanilkový extrakt, nebo vanilkový cukr BIO. 10% výtažek z plodu vanilky ve 35% lihu
Sirup z Agáve RAW 350ml / přírodní slazení, 100% Agáve. Mexiko. Slaďte jinak, než rafinovaným cukrem. Sladký sirup šetrně zahuštěný 100% přírodní.
Mořská sůl jodovaná přírodní cestou 500g - mořskými řasami. Používejte mořskou sůl na střídačku s himálajskou solí. Obě mají hodně co tělu dát. Jodovaná sůl příznivě ovlivňuje funkci štítné žlázy. Střídejte sůl s himálajskou solí. Nekonzumujte rafinovanou sůl.