New product
Rýžové miso v bio kvalitě je zcela přírodní produkt - ochucovadlo, je vhodné při dietě slinivka, žlučník. Pokud ho rozmělníte ve studené vodě a přidáte ho do jídla po dovaření, skvěle ochutíte pokrm (maso, zeleninu, obiloviny,..) a stane se díky enzymům stravitelnější. Asiaté považují Miso a jeho chuť za tzv. "pramen chuti". Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka. Recepty s Misem.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Miso rýžové, nepasterované, bio, 200g / AKCE NADSTAV (nadstav) slinivka, enzymy k trávení
Rýžové miso v bio kvalitě je zcela přírodní produkt - ochucovadlo, je vhodné při dietě slinivka, žlučník. Pokud ho rozmělníte ve studené vodě a přidáte ho do jídla po dovaření, skvěle ochutíte pokrm (maso, zeleninu, obiloviny,..) a stane se díky enzymům stravitelnější. Asiaté považují Miso a jeho chuť za tzv. "pramen chuti". Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka. Recepty s Misem.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Složení rýže natural BIO 37,8%, sojové boby BIO 35,1%, pitná voda, mořská sůl, koji
Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka, která je také vhodným dochucovadlem při dietě slinivka, nebo žlučník.. (tyto přírodní verze)
Velmi jemné, sušené špičky kopru. Koření 100%...
Nové koření celé 30g - do omáček a do okurek....
Starý, známý výrobek. Čajové, šroubovací sítko...
Neuvěřitelně funkční fytonáplast....
Tamari přírodní fermentovaná sójová omáčka 250...
Sladěnka je výborná náhrada cukru bez chemie....