New product
Rýžové miso v bio kvalitě je zcela přírodní produkt - ochucovadlo, je vhodné při dietě slinivka, žlučník. Pokud ho rozmělníte ve studené vodě a přidáte ho do jídla po dovaření, skvěle ochutíte pokrm (maso, zeleninu, obiloviny,..) a stane se díky enzymům stravitelnější. Asiaté považují Miso a jeho chuť za tzv. "pramen chuti". Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka. Recepty s Misem.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Miso rýžové, nepasterované, bio, 200g / AKCE NADSTAV (nadstav) slinivka, enzymy k trávení
Rýžové miso v bio kvalitě je zcela přírodní produkt - ochucovadlo, je vhodné při dietě slinivka, žlučník. Pokud ho rozmělníte ve studené vodě a přidáte ho do jídla po dovaření, skvěle ochutíte pokrm (maso, zeleninu, obiloviny,..) a stane se díky enzymům stravitelnější. Asiaté považují Miso a jeho chuť za tzv. "pramen chuti". Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka. Recepty s Misem.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Složení rýže natural BIO 37,8%, sojové boby BIO 35,1%, pitná voda, mořská sůl, koji
Při fermentaci misa vzniká přírodní sójová omáčka, která je také vhodným dochucovadlem při dietě slinivka, nebo žlučník.. (tyto přírodní verze)
Kafeterie sklo, menší, 0,35 l / káva, byliny,...
Směs koření pro orientální typ jídel, kompletní...
Tamari přírodní fermentovaná sójová omáčka 250...
Cejlonská skořice jemně mletá 50g / zahřívací...
Rakytníkový olej 50 ml / TOP, 1. lisování, za...
Cuti Cuti 40g peruánská bylina, kterou...