Kvalitní hovězí kolagen (Collagen...
Kvalitní nože do kuchyně, v dobrém poměru cena - výkon - vyzkoušené. Osobně používám a nemám potřebu je měnit za jiné, což se mi zatím u jiných značek nedařilo. Dobré nože, se kterými můžete pracovat celé dny, roky a slouží jenom lépe. Naučte se používat jeden, dva nože na všechno, naučet se nože brousit a starat se o ně a krájení pro vás bude z...
Kvalitní nože do kuchyně, v dobrém poměru cena - výkon - vyzkoušené. Osobně používám a nemám potřebu je měnit za jiné, což se mi zatím u jiných značek nedařilo. Dobré nože, se kterými můžete pracovat celé dny, roky a slouží jenom lépe. Naučte se používat jeden, dva nože na všechno, naučet se nože brousit a starat se o ně a krájení pro vás bude zábava - nikoliv utrpení.
Malý nůž na čištění hub, nebo loupání uvařených brambor. Vyzkoušený - oblíbený.Ostří 7,3 cm, plastová rukojeť se dobře drží. Klasický nůž KDS - čská výroba.
Kuchyňský nůž s 20 cm ostřím se naučíte používat a čas, který vám bude v kuchyni vězet v ruce bude lineárně narůstat. Vyměňuji ho akorát za příborový nůž, když míchám těsto na domácí chléb. Více o tomto noži, i o nožích obecně v článku na žereme.com. Za nože jsem utratil víc než je zdrávo, času při výběru čepelí jsem strávil víc než je zdrávo a vařím víc...
Pohodlný zavírací nůž s pojistkou. Dobrý do lesa na houby, protože není drahý a ztráta tolik nebolí. Je s pojistkou, příjemně pevný, žádný rozpadající se aušus. Příjemně plochý, v kapse u kalhot nepřekáží.
Zubatý nůž na chléb a pečivo (celý 31cm) / ze Solingenu, tenká čepel, nepřekáží v šuplíku Dlouho jsem si hledal zubatý nůž, který mi nebude překážet mezi ostatními, tento mi to splňuje.
Ostrý zubatý nůž Wüsthof 10cm čepel ( ze Solingenu). Vhodný na grilované méně poddajné maso, pizzu a dallší hůř dělitelné potraviny. Rozhodně nůž ocení děti, nebo senioři při jejich boji s "moderní kuchyní". Vhodný jako "snídaňový nůž" na drobivé pečivo. Rukojeť je sice plastová, ale do myčky bych jej nedával, i když výrobce píše že můžete. Zbytečně se...