Kvalitní nože do kuchyně, v dobrém poměru cena - výkon - vyzkoušené. Osobně používám a nemám potřebu je měnit za jiné, což se mi zatím u jiných značek nedařilo. Dobré nože, se kterými můžete pracovat celé dny, roky a slouží jenom lépe. Naučte se používat jeden, dva nože na všechno, naučet se nože brousit a starat se o ně a krájení pro vás bude z...
Kvalitní nože do kuchyně, v dobrém poměru cena - výkon - vyzkoušené. Osobně používám a nemám potřebu je měnit za jiné, což se mi zatím u jiných značek nedařilo. Dobré nože, se kterými můžete pracovat celé dny, roky a slouží jenom lépe. Naučte se používat jeden, dva nože na všechno, naučet se nože brousit a starat se o ně a krájení pro vás bude zábava - nikoliv utrpení.
Malý nůž na čištění hub, nebo loupání uvařených brambor. Vyzkoušený - oblíbený.Ostří 7,3 cm, plastová rukojeť se dobře drží. Klasický nůž KDS - čská výroba.
Sashimi santoku čepel 25cm. Fieltovací, dlouhý japonský nůž na připravu sushi. Výborně se sním krájí ryby i sushi válečky z rýže. Sushi bez chemie je vhodný pokrm pro slinivkovou dietu. Sushi natural se zeleninou, recept
Jemný brousek na kuchyňské nože, který udrží vaše ostří v dobré provozní kvalitě. Bruste ostří pod úhlem 30 stupňů, mokré, krouživými pohyby, střídavě jednu a druhou stranu. Doporučuji, protože ho používám. Jak a proč si vybrat dobrý nůž a brousek do kuchyně se dočtete na našem webu.
Ideální sada nožů do kuchyně. Jeden velký - téměř na všechno a doplňkové dva menší nože. Délky čepelí jsou 20, 11,5cm a 15,5 cm. S těmito noži jsem už několik let velmi spokojený. Čepele mají v průřezo tvar čistého klínu, jsou dobře naostřitelné, rukojeti drží. I proto, že je několik let používám, jsem se rozhodl je i prodávat. Článek proč si koupit nůž...