Katalog
Nahrávám...
Upečte si domácí kváskový chléb. Ošatky na chléb, formy na chléb, mísy na chlebové těsto. Žitný kvásek zdarma na výrobu chleba. Sůl a kmín do domácího chleba. Český kmín. Domácí pečivo z kvásku. Štětec a rozprašovač na pečení chleba. Vše pro pečení chleba. Prodáváme vyzkoušené zboží. Ošatky na chleba oválné, ošatky na chleba kulaté. Žitný kvásek...
Upečte si domácí kváskový chléb. Ošatky na chléb, formy na chléb, mísy na chlebové těsto. Žitný kvásek zdarma na výrobu chleba. Sůl a kmín do domácího chleba. Český kmín. Domácí pečivo z kvásku. Štětec a rozprašovač na pečení chleba. Vše pro pečení chleba. Prodáváme vyzkoušené zboží. Ošatky na chleba oválné, ošatky na chleba kulaté. Žitný kvásek dodáváme na požádání zadarmo k objednávce. Pokud si začnete vyrábět vlastní chléb a pečivo, nikdy s tím nepřestanete. Kváskový chléb slinivka.
Žitný kvásek na pečení k objednávce zdarma. Chléb pouze pšeničný upečete také, doporučuji 50% celozrnné mouky. Pošleme vám aktivní žitný kvásek zdarma na rozmnožení, jako dárek k objednávce. Potřebujete mít doma žitnou mouku. Neodesíláme v pátek (posouváme na pondělí). Návod na použití kvásku z balíku je níže, pošlu i návod na udržení kvásku trvale....
Růžová Himálajská sůl je jedna z nejlepších verzí soli pro lidský organizmus. Pokud jí použijete "nevařenou" získáte z ní víc, než z tepelně upravené (v jídle). Sůl v jídle je vstřebatelnější, ale tuhle si dávám úmyslně částečně i na hotové..
Štětec na ometání mouky z vykynutých chlebů. Hodí se při pečení chleba i moučníků, nebo na gril. Kvalitní dřevo a štětiny od výrobce Dřevotvar - česká klasika. Délka přes 18 cm komplet.
Oválná ošatka na chléb o délce cca. 30 cm. Ošatka na dlouhý chléb, jako z obchodu. Proutěná, pevná, na chlebík od 0,6-0,7 kg těsta. Oválné chleby jsou oblíbené pro praktický tvar bochníku. Šiška není tak pěkná, jako chléb kulatý, ale pokud chcete krájet svačiny dětem, je praktičtější. Dna jsou všechna dřevěná. Ošatky jsou pevné.
Podložka pod horký chléb, nebo hrnec. Dostatečné frézované otvory ve dvou vrstvách, navzájem kolmo spolehlivě zajišťují větrání, chléb se vám nezapaří. Dosrtatečně velký kruh - 19cm. Recept na domácí chléb na www.slinivkar.cz
Chlebové koření 30g / zlpšuje chuť domácího chleba. doporučuji jednu lžíci na bochník. Složení: kmín, koriandr, anýz, fenykl.
Žitná chlebová mouka 900g / měkký domácí chléb. Nejlepší je vyrábět domácí chléb (bochník) pomocí chlebových muk pšeničné a žitné v poměru 60/40 pšenice/žito. Vyjde vám chléb jako z dětství z obchodu. Žitný kvásek posíláme zadarmo k objednávce.
Rozprašovač pro Laget Samurai G použijte v případě, kde nemalujete přípravkem Laget Samurai celou zeď. Laget Samurai můžete aplikovat i jinam, než na rovnou zeď - tady je vhodný rozprašovač. Okraje natřené plochy lehce postříkejte rozprašovačem Laget Samuraiem a přechod z nastříkané do nenastříkané zdi bude opticky mnohem nenápadnější. Je dobré si to...
Český drcený kmín čtvrt kila za dobrou cenu. Kmín zlepšuje stravitelnost pokrmů. Kmín se hodí k pro dietu slinivka. Množství kmínu potřebujete do kváskového chleba, nebo na domácí rohlíky. Dobrý český kmín za dobrou cenu. Recept na celozrnný domácí kváskový chléb. Kvásek posíláme zdarma k objednávce.
Pšeničná mouka chlebová 900 g / kváskový chléb. Upečte si domácí chléb, nejlépe pomocí žitného kvásku, který posíláme k objednávce zdarma. Dejte jej do košíku. Aby byl domácí chléb jako kupovaný (nebo dříve kupovaný) použijte chlebové mouky v poměru 60/40 pšeničná/žitná. Vyjde vám chléb jako z pekárny v roce 1980. Kvalitě a vláčnosti přidáte nastrouhanou...
Celozrnná žitná mouka, jemnější mletí, vhodná na výrobu kváskovéhio pečiva. S moukou máme dobré zkušenosti doma. Žitná mouka celozrnná za dobrou cenu. Upečte si chléb, je to snadné
Ošatka pro výrobu domácího kulatého bochníku chleba 21cm. Kulatá ošatka kolem 20 cm je postačující pro chléb, obvyklé velikosti. Recept na výrobu domácícho chleba najdete na slinivkar.cz. Žitný kvásek na výrobu kváskového - pro slinivku zdravějšího chleba objednávejte zde ZDARMA. Kvásek neodesílám v pátek, posouváme odeslání na pondělí, protože by se...