Sladká chilli omáčka bez zbytečné...
Přípravky na výrobu masných výrobků doma. Staňte se řezníky, jezte jenom dobré maso a výrobky z něj.
Jehly na masové závitky, španělské ptáčky, vinnou klobásu, minišpízy atd. 10ks nerezových jehlic na maso. Dají se mýt v myčce nádobí. Myjte v šuplíku na příbory.
Vepřová plec kostky, zavařená konzerva bez lepku a chemikálií. 2-3 porce masa na kostky - pouze sůl, maso, olej. 435 g vepřová konzerva - české maso na kostky. Dlouhá životnost zavařeného masa. Vhodná potravina na dovolenou, nebo výpadky dodáveky energie. Slinivkáři na dovolenou - ti, kteří jedí maso.
Lehká praktická nádoba na nakládání zeleniny a masa s víkem, pružinou a pístem. Vhodné pro výrobu pickles, nebo nakládání hermelínů. Nádoba má výšku 17 cm a objem 1,8l. Měla by se vejít do lednice, což u masa je zásadní. Dobrá nádoba na utopence.
Přesná digitální minutka s magnetem, bílá. Měřte si čas u vaření snadno a rychle - používám ji doma a funguje bez problémů. Minutka s magnetem - lehká, digitální, přesná na vteřiny. Chleba peču 50 minut. Hlasitá.
Směs koření pro lepší trávení masa 30g, podobná Mahá, na lepší stravitelnost tučného masa. Martinská husa je příznačný název směsi. Zlepšuje stravitelnost masa, vhodné pro slinivkáře - bez té husy. Koření na maso při dietě žlučník a slinivka. Neobsahuje sůl, složení níže. Grilování slinivka.
Injekce a široká jehla na nakládání masa - marinování. Marinovací jehla s injekcí. K nasolení masa. Převařte sůl ve vodě a napíchejte do masa před pečením. Maso je šťavnatější a lépe prosolené. Může se použít i před uzením - pár dní dopředu.
Nerezová termomísa na zachování teplého oběda, možnost dvou oddělených jídel - maso a příloha zvlášť,.. Nerezový nosič na jídlo termoska. Termoska na jídlo menší - objem 0.8 l. Super termomísa na dva pokrmy. Termomísa s miskou uvnitř.
Zavařovací sklenice s gumovým těsněním 500ml. Vhodné sklenice na zavařování masa, výrobu domácích konzerv. Zavařovačky s gumovým těsněním půlkilové. Návod na výrobu domácí masové konzervy.
Obracečka z tvrdého dřeva, se šikmým a broušeným koncem, 25,5 cm dlouhá. Praktická obracečka na grilování, placky, řízky, vajíčka. Při vaření omáček snadno odlepíte ze dna napalující se kousky díky šikmé a stré hraně. Můj nejpoužívanější dřevěný nástroj v kuchyni.
Špejle uzenářské Dipro. Klasické šejle, klasický svazek. 100 ks lipových špejlí, bez špiček.
Praktická dřevěná pinzeta do kuchyně, 32cm. Ve velkoobchodu jsem je ručně přebíral a nejhorší (křivé) jsem nebral. Denně ji využívám k obracení masa a míchání zeleniny, nabírání sádla - vyměním ji jenom za nůž - v podstatě jsem přestal používat vařečky - jak je praktická v ruce. Výborná pinzeta na grilování, na obracení steaků, řízků..
Špičaté hladké špejle na špízy 100ks / 25cm. Jednostraně hrocené špejle, pěkně pevné, hladké. Využívám hlavně na masové špízy. Dostatečně dlouhé a pevné. Špejle se špičkou na grilování.