4 porce insatntní miso polévky bez...
Přírodní koření, směsi bez přidané chemie a glutamátů. Bylinky do kuchyně. Směsi na podporu trávení, oblíbené klasické kořenící směsi v dobré kvalitě. Přírodní směsi koření bez přidaných chemikálií. Nejezte chemické přísady a budete zdraví.
Kurkuma mletý kořen. Jedno z nejpoužívanějších koření Východu. Má blahodárné účinky, z nichž podstatný je usnadnění trávení jídla. Mnohem více o kurkumě zde na webu.
Směs koření pro lepší trávení masa 30g, podobná Mahá, na lepší stravitelnost tučného masa. Martinská husa je příznačný název směsi. Zlepšuje stravitelnost masa, vhodné pro slinivkáře - bez té husy. Koření na maso při dietě. Neobsahuje sůl, složení níže.
Petržel sušený list na brambory, do polévky 10g / slinivka dieta. Zvyknete si na ni..
Polévkové koření bez glutamátů které dráždí slinivku. Velmi povedená chuť bez barviv, glutamanů a konzervantů. Obsahuje fruktózu a ocet. Doporučuji minimálně 3 měsíce od zánětu. Skutečně povedená chuť polévkového koření. Český výrobek. NO GMO.
Koření do polévky bez soli 40g / bez chemie. Mletá zelenina, byliny a koření na ochucení polévek, omáček, brambor, špaget,.. Bez přidané soli, cukru, droždí nebo chemie. Vhodné dochucovadlo při dietě slinivka a žlučník.100% přírodní produkt. Vyvážená chuť.
100% byliny do salátů, na maso, na pizzu nebo těstoviny... Vhodné i na rýži nebo zeleninové pokrmy. Oregano, tymián, bazalka, majoránka, šalvěj, rozmarýn, saturejka. Vhodné i pro vaření luštěnin, pro jejich lepší stravitelnost. Slinivka - vhodné koření bez cibule a česneku.
Rozmarýn 25 g drcený / trávení jemné sušené lístky, vhodné i na čaj. Přírodní koření bez chemie. Dobré k vařeným bramborám, na maso, do zeleninových směsí a polévek.
Mahá koření. Trávení. Vymyšlená směs v orientu. Jemnná chuť, hodí se na vše. Překvapí vás chutí. Užití do polévky, do omáčky s masem i do zeleninových směsí, nebo na steak.
Kořenící směs sušené namleté kořenové zeleniny, kterou výtečně využijete na dochucení jídel při dietě slinivka. Do polévek, omáček i kaší. 100% čistá zelenina bez aditiv. Vyzkoušejte i na steaky.
Tymián, dobrá bylinka k okořenění opékaných, nebo zapékaných brambor, těstovin. Na steak, nebo na salát, pizzu. Pěstuji si doma vlastní, doporučuji všem, nenáročné na výrobu:-). Dobrý recept na tymiánové jídlo zapečené brambory se žampiony a tymiánem. (žereme.com není web pro slinivkáře, tak s rozvahou)
Provensálské koření 15g / bez chemie, klasika, zelenina, maso, pizza. Výborné koření pro každý den. Vhodné pro vše. Neobsahuje chemii, nic kromě bylinek. Složení: saturejka, rozmarýn, tymián, fenykl, majoránka, šalvěj, levandule.
Směs bylin, koření a soli 30g na bylinkové máslo. Stačí lžička na 100g másla. Směs je povedená. Máslo nechte úplně povolit při pokojové teplotě, nikdy ho netavte v hrnci. Koření zašlehejte do povoleného másla, nechte hodinku a znovu šlehejte. Máslo potom uchovávejte v lednici a pod potravinovou fólí. Ideální na kváskový chléb, nebo rohlíky.